Meditatie Weekend

Diepe rustervaring in stilte.

 
 
Weekend
 

Begin met het meest episch rustige weekend ooit! Wij hebben tientallen meditatietechnieken getest en de besten geselecteerd. Door een effectieve combinatie van ontlading en klassieke meditatietechnieken, boeken we in slechts twee dagen voor zeven dagen aan resultaat. Daarnaast is er ruimte voor fun en ontspanning: het is net als bij de workshop gezellig met relaxte mensen. Dit is de inspiratie voor de volgende fase...

 
4 weken Implementatie Challenge
 

Maak van rust een gewoonte. Vanuit ons eigen falen in het verleden (en soms succes...) hebben we deze challenge zo ingericht dat jij jezelf te slim af gaat zijn. Ons brein werkt zo dat we na een maand gewend zijn aan ons nieuwe patroon en vanaf dat punt gaat het bijna vanzelf. Daarnaast leren we niet alleen om meditatie te implementeren, maar ook het proces van hoe je positieve gewoonten ontwikkelt. Dit kan je later toepassen op iedere verandering die je maar in je leven wilt.


Zo kun je in een maand bereiken waar wij jaren over hebben gedaan!


Het weekend bestaat uit twee dagen training, op zaterdag en zondag van 9.00 tot 18.00 uur. Behalve de trainers Bart en Ivo zal een extra mystery-trainer een speciaal onderdeel verzorgen. Lunches, koffie, thee en snacks zijn bij de prijs inbegrepen. Verder is er ondersteuning van ons tijdens de Implementatie Challenge van vier weken via dagelijks inspirerende tips, persoonlijke coaching en de groepsessie.

 

Aanmelden wachtlijst

 
 
Ervaringen
 

Dorothée Loorbach:
Ik had geen tijd voor het weekend en dat was voor mij hét teken om het toch te doen. Ik wilde van tevoren graag ruimte in mijn hoofd, want ik was met te veel dingen bezig. Na het weekend voelde ik me heel rustig en heb ik die ruimte in mijn hoofd gekregen. Daardoor kwam ik op nieuwe ideeën en voelde me heel goed. De training is een absolute aanrader. Een waanzinnige ervaring en het gaat echt dingen veranderen, dus gewoon doen!

 

Jordie Cress:
Ik was druk en vermoeid en was op zoek naar rust. Door de workshop was ik benieuwd geworden naar het weekend. Het weekend was erg intensief. Ik merkte ineens hoeveel ik bezig was met denken en hoeveel energie me dat kost. Aan het einde voelde ik me erg rustig. Ik vond het een mooi weekend.

 

Danielle Schokker:
Vooraf was ik heel erg benieuwd en had ik er heel veel zin in. Na het weekend voelde ik me ‘prettig moe’. Hard gewerkt, maar ook heel rustig. Ik kan iedereen aanraden om het weekend te volgen, want het heeft me skills opgeleverd waar ik veel aan heb gehad. Ik heb het echt onderdeel gemaakt van mijn leven en ik ben heel blij dat ik het heb gedaan!

 

Contactinfo

Je kunt ons altijd mailen voor meer info of als je vragen hebt!

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
T: 06 - 489 310 32
Richting Rust
Moutlaan 20
7523 MD
Enschede