Richting Rust Proefles

Praktisch en no-nonsense een directe rustervaring.

 
 
Ontdek de kracht van actieve meditatie
 

Twintig minuten stil zitten en mediteren. Nu denk je misschien: "dat is super lang!" Achteraf blijkt het altijd mee te vallen en levert het vaak heel veel rust op. In deze proefles maak je kennis met de kracht van actieve meditatie en wat er gebeurt als je dat met samen met anderen doet. Het is leuker en makkelijker! Je ontmoet gelijkgestemden en na die tijd kan je gezellig nagenieten in de lounge met gratis koffie en thee.

 
Thuis toe te passen
 

De proefles is geschikt voor beginners en je ontdekt eenvoudige oefeningen die je direct thuis toe kan passen. Mocht je eerder onze Workshop hebben gevolgd, dan is de proefles een herhaling. Deze herhaling is zeker nuttig, maar je kan je ook direct aanmelden voor onze Cursus. Als je onze 30 Day Challenge hebt gedaan, dan is de proefles de ideale opvolger.

 
Maak kennis met ons
 

Wij zijn Ivo en Bart! Misschien ken je ons al van de video's of zelfs persoonlijk, maar in de proefles maak je kennis met ons als Richting Rust trainers. We delen persoonlijke ervaringen van onze eigen meditatie ervaring, zoals hoe het was om 100 uur te mediteren in 10 dagen, en beantwoorden vragen. Daarbij helpen we je om je ervaringen te plaatsen: waarom gebeurt dit? Is dit erg of juist goed? Hoe ga ik verder? Wij hebben er zin in en kijken er naar uit je te ontmoeten!

 
 
Ervaringen
 

Aad Francissen:
"Ik ging met enige reserve naar de training, omdat ik het Ivo en Bart van harte gun. Maar ik was blij verrast door de eenvoud van de oefeningen en de praktische toepasbaarheid ervan. Ook voor op het werk. Regelmatig stroomt mijn hoofd over en ik merkte gewoon dat de drukte wegebde en rust en ruimte terugkwamen. Dat is heerlijk en wens ik iedereen toe."

 

Esther Bolten:
"Ik zie om me heen dat veel mensen last hebben van de prestatiemaatschappij. Het is altijd meer, meer, meer. Bij de Richting Rust introductie kwam ik tot het inzicht dat ik me echt te druk maakte en dat ik mijn prioriteiten anders moet leggen. Minder energievreters en meer tijd plannen voor dingen waar ik gelukkig van word. Ik ben dit nu aan het doorvoeren en dit levert me heel veel rust op!"

 

Robert Jan Dokter:
"Na het implementeren van de oefeningen op regelmatige basis merk ik dat ik ’s avonds veel meer energie heb. Ik blijf de oefeningen drie keer per week doen. Het grootste inzicht was de bewustwording van hoe ik met mijn tijd omga, ik ben hier nu effectiever door geworden. Bart en Ivo zijn professioneel en bekwaam en hebben een enorme bak kennis. De training is concreet en niet zweverig."

 

Contactinfo

Je kunt ons altijd mailen voor meer info of als je vragen hebt!

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
T: 06 - 489 310 32
Richting Rust
Moutlaan 20
7523 MD
Enschede