Richting Rust Cursus

Maak van rust een gewoonte met een wekelijks meditatie moment.

 
 
De perfecte stok achter de deur
 

Wil je van rust een gewoonte maken? Een wekelijks meditatie moment samen met Ivo en Bart is de perfecte stok achter de deur. Daarbij zorgt de cursus ervoor dat je de dagelijkse meditatie veel makkelijker vol kan houden. Je traint de rustspier regelmatig en ontwikkelt zo ijzersterke focus om jouw doelen te realiseren!

 
Train je rustspier samen met anderen
 

Samen met andere mediteren heeft meerdere voordelen. Uiteraard is het gezellig en ontmoet je 'like minded people'. Daarbij merken we keer op keer dat mediteren makkelijker is in een groep. En wij zijn er als trainers om je te inspireren en voorbij drempels te helpen.


De cursus is geschikt voor beginners. Als je al bekend bent met onze 30 Day Challenge of Workshop, dan krijg je een mix van verdieping op bekende oefeningen en extra krachtige nieuwe technieken.

 
Livestream
 

Kun je er niet bij zijn? Volg dan de cursus via een livestream vanuit het comfort van je eigen huis. Geef bij het aanmelden aan dat je de livestream wilt kijken en je krijgt via mail exclusieve toegang tot de livestream link.

 
In twaalf weken Richting Rust
 

We werken met actieve meditatie: eerst een ontlading, daarna een diepe rustervaring. Daarnaast is er iedere week ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen als je dat wilt.


 
 
Locatie
 

Onze cursus vindt plaats in de meest sfeervolle sportclub van Enschede: Myvictory. Sportclub? Yes, train je rustspier! We zitten in de rustige yogaruimte. Na die tijd kunnen we gezellig nagenieten in de sfeervolle lounge die je hierboven ziet, met gratis koffie en thee.

 

Adres:
Myvictory (2e verdieping)
J J Van Deinselaan 28
7541 BR Enschede

 

Rijd voorbij de sporthal en parkeer aan het einde van de grote parkeerplaats. Ga naar binnen bij het gebouw van Starworld en loop de trap op naar de 2e verdieping.

 

Contactinfo

Je kunt ons altijd mailen voor meer info of als je vragen hebt!

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
T: 06 - 489 310 32
Richting Rust
Moutlaan 20
7523 MD
Enschede