30 Day Challenge

Word fitter, productiever en rustiger in slechts 5 minuten per dag.

 
 
Kleine verandering, groot resultaat
 

Wil jij op een leuke en laagdrempelige manier je dagen net wat beter maken? Je bent erg druk en meestal is dat ook mooi, maar je zou wel wat meer rust willen. Wat productiever werken, iets fitter en wat meer rust in je hoofd. Maar je drukke leven staat dat juist in de weg. Gelukkig hoef je niet altijd grote veranderingen te maken om grote resultaten te krijgen. Het zijn de kleine dingen die het doen. Door je dagen net wat anders te beginnen en kleine 'hacks' ga je je als snel beter voelen en je tijd slimmer inzetten.

 
Gratis online video training
 

Voor het ontwikkelen van onze 30 Day Challenge hebben we meer dan honderd oefeningen zelf getest. De 30 die voor ons het beste werkten hebben we in een gratis online challenge gestopt. Je ontwikkelt je op drie gebieden: mentale, fysieke en professionele rust. Oftewel rust in je hoofd, een energiek lichaam en effectiever werken.


Elke dag krijg je een link naar een video in je inbox. In maximaal 5 minuten doe je samen met ons een oefening of krijg je een eenvoudige instructie voor die dag. Aan het einde van de challenge heb je 30 nieuwe trucs geleerd. Je hebt ervaren wat op dit moment voor jou werkt en je kan blijven gebruiken wat jou fitter, productiever en rustiger maakt.


De video's zijn no-nonsense en speciaal gemaakt voor beginners op het gebied van meditatie en persoonlijke ontwikkeling. Maar ook gevorderden zullen herinnerd worden aan wat belangrijk is en hier en daar wat nieuws ontdekken.

 
Start komende maandag
 

Meld je hieronder aan met je e-mailadres. Je ontvangt dan direct een instructie video met de laatste tips. Je challenge start komende maandag, voor een goed begin van je nieuwe week!

 

30 Day Challenge

Doe mee met de 30 day challenge, meld je nu aan!

 
 
Ervaringen
 

Susan Verbeek:
"Mijn overall gevoel: fijn! De video’s zijn kort en de oefeningen praktisch. Lekker down to earth en mooi om jullie ervaring te horen. Het voelt alsof jullie tips geven en niet opleggen. Het geheel heeft een logische opbouw en een fijne, oprechte sfeer. Thanks guys!"

 

Robin Kwakman:
"Leuke praktische tips, elke ochtend in de mailbox. De interactie tussen jullie is mooi om te zien en de video's kijken makkelijk weg. Was een leuke challenge!"

 

Vanity Lammers van Toorenburg:
"Heel leuk om de dag te beginnen met jullie filmpje. Kost geen uren van je tijd, binnen 2 minuten kan je er direct wat mee. Geen zweverig gedoe, maar lekker praktisch en doeltreffend. De uitdagingen zijn niet gigantisch moeilijk, maar door de kleine nuance die jullie voorstellen in de challenge verloopt je dag toch echt wel anders.

Jullie komen samen lekker down to earth over. Geen opper Swami die jou komt vertellen hoe je nirvana kan bereiken. Nee, gewoon twee mannen die jouw even wat slimme tools aanreiken voor een leven met meer focus."

 

Contactinfo

Je kunt ons altijd mailen voor meer info of als je vragen hebt!

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
T: 06 - 489 310 32
Richting Rust
Moutlaan 20
7523 MD
Enschede